Politica de confidentialitate

Asociatia Clubul de Dans Sportiv Fan Dance Club este obligata sa iti protejeze datele tale cu caracter personal. Asociatia este o entitate romana si este inregistrata in Registrul National ONG sub nr. 14615847 si are sediul in Brasov, Strada Warthe nr. 8A. Asociatia poate fi contactata prin e-mail la adresa office@academiadedans.ro sau telefon: 0743040009.

Esti invitat(a) sa citesti cu atentie urmatoarele conditii in scopul de a intelege pozitia si practicile Asociatiei cu privire la datele tale cu carcater personal si modul in care acestea sunt prelucrate de Asociatie.

1. CE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE SI TEMEIUL LEGAL AL COLECTARII

Cand alegi sa te inscrii la cursurile noastre, tu furnizezi informatii Asociatiei atat online cat si in scris. Aceste informatii pot constitui date personale, protejate de Regulamentul GDPR. Daca doresti sa participi la cursurile noastre, esti rugat sa semnezi consimtamantul de participare, dupa ce citesti cu atentie aceasta informare, si care iti va reglementa participarea si datele personale.

Datele personale pe care le vom colecta de la tine sunt: nume, adresa, data nasterii, numarul de telefon, adresa de e-mail, profesia/ocupatia si alte informatii care pot fi relevante pentru Asociatie pentru ca aceasta sa poata evalua posibila ta participare in cadrul proiectelor pentru care Asociatia realizeaza activitatea sa.

Temeiul pentru procesarea datelor tale personale de catre Asociatie este consimtamantul tau. Iti oferi datele personale, din vointa proprie si poti oricand sa iti retragi consimtamantul, contactand Asociatia pentru a solicita acest lucru.

2. UNDE STOCHEAZA COMPANIA DATELE TALE PERSONALE

Toate informatiile pe care le oferi Asociatiei vor fi stocate pe serverul noastru – pentru datele oferite in forma digitala – si intr-un dosar securizat –  pentru datele oferite in forma fizica – in locatia in care Asociatia isi va desfasura activitatea. Exista un numar limitat de persoane din cadrul Asocitiei care au acces la informatiile tale: presedintele Asociatiei, vice-presedintele Asociatiei si secretarul Asociatiei.

Informatiile pe care Asociatia le are de la tine pot fi transferate si stocate si in afara Spatiului Economic European.  Furnizandu-ti datele tale personale, accepti transferul, stocarea si procesarea datelor tale (inclusiv a datelor personale cu caracter sensibil) in acord cu formularul de consimtamant.

Asociatia isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare, pentru a se asigura ca datele tale personale sunt procesate in siguranta si in acord cu formularul de consimtamant.

3. FOLOSIREA INFORMATIEI

Asociatia utilizeaza informatia pe care o primeste de la tine cu scopul de a-si organiza activitatea de dezvoltare personala prin cursuri de dans. Accepti si iei la cunostinta faptul ca participarea la cursurile de dans este la discretia absoluta a Asociatiei.

4. DEZVALUIREA INFORMATIEI

Asociatia poate dezvalui datele tale personale unui tert daca aceasta este legal obligata sa dezvaluie sau sa impartaseasca datele tale personale, cu scopul de a fi in concordanta cu legea aplicabila. De asemenea, Asociatia contracteaza terti care ofera sau furnizeaza servicii pentru Asociatie.

In ceea ce priveste procesarea datelor, pentru a-ti asigura si respecta drepturile, am incheiat un acord de vointa cu asemenea terte parti, care vor primi acces la datele tale personale. Aceste acorduri, prevad cu exactitate datele specifice la care tertii pot avea acces si in ce fel asemenea date vor fi procesate. Tertele parti nu vor putea sa va foloseasca datele cu alte scopuri decat cele agreate. Tertele parti, sunt obligate sa aplice orice masuri necesare pentru ca datele dumneavoastra personale sa fie protejate. Daca asemenea terti, folosesc la randul lor furnizori, sunt obligati, sa incheie o forma de agreere cu acestia, prevazand aceleasi clauze si cerinte pe care Asociatia le-a agreat cu tine.

5. PENTRU CAT TIMP VOR FI RETINUTE DATELE PERSONALE

Asocitia va retine si utiliza datele tale pe o perioada de 1 an, dupa incheierea participarii la cursurile de dans. Asociatia poate lua in considerare o reevaluare a unei viitoare participari ale tale in cadrul altor proiecte.

6. ACCESUL, RECTIFICAREA SI STERGEREA DATELOR PERSONALE

In calitate de persoana vizata, ai urmatoarele DREPTURI cu privire exclusiv la datele tale:
a) dreptul de acces la date conform art. 15 din Regulament;
b) dreptul de rectificare a datelor, conform art. 16 din Regulament;
c) dreptul de ștergere a datelor, conform art. 17 din Regulament;
d) dreptul la  restricționarea datelor, conform art. 18 din Regulament;
e) dreptul la portabilitatea datelor, conform art. 20 din Regulament;
f) dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament;
g) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art. 22 din Regulament;
h) dreptul de a va adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si justiției.

Pentru intrebari, sugestii si cereri privitoare la formularul de consimtamant poti sa ne contactezi la: office@academiadedans.ro sau 0743040009.